Menu

Home

Welkom bij particuliere basisschool Florencius,

Florencius Amstelveen biedt kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs en creëert ideale condities, waardoor kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen. Zowel op het gebied van kennis, als op het gebied van creativiteit, sportiviteit en emotionele vaardigheden.

Florencius
Flo ‘ ren ‘ cius (<< Latijn) (Het Florencius) Vernieuwende particuliere basisschool in Laren en Amstelveen. Het onderwijssysteem van Florencius richt zich op talentontwikkeling en biedt kinderen de kans om te floreren; tot volle bloei te komen.

Als particuliere basisschool is ons onderwijssysteem anders dan dat van reguliere basisscholen, en uniek in Nederland. Wij hebben veel aandacht voor de identiteit en talentontwikkeling van uw kind. Ons onderwijs wordt gegeven door inspirerende en uitstekend gekwalificeerde groepsleerkrachten in een ideale omgeving. Met individuele zorg en een persoonlijk ontwikkelplan voor ieder kind.

Daarnaast bieden we kleine groepen, meer effectieve leertijd, en persoonlijke aandacht voor uw kind, een open communicatie met ouders en begeleiding van een multidisciplinair (onderwijs)team van specialisten en vakleerkrachten.

Wilt u meer weten over onze particuliere basisschool? Blader dan eens door onze website, vraag een informatiepakket aan of neem contact op voor meer informatie.