Werken bij Florencius


Florencius is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Wij bieden docenten de kans om deel uit te maken van ons unieke onderwijsconcept. Werken op Florencius betekent werken in een ambitieuze, inspirerende omgeving, waarin je samen met een gedreven, maar humorvol team er alles aan doet het beste uit iedere leerling te halen. Leren begint met aandacht en dat geldt voor ieder initiatief van Florencius, of dat nu over de 2 à 3 jarige peuters in de Pre-School gaat, over onze basisschoolleerlingen, of over de studenten in onze huiswerkbegeleiding. Met onze kleine groepen kan dat ook ècht! Daarnaast bieden we je ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en een goed salaris.

 

Denk jij dat hier voor jou een kans ligt? Bekijk dan hieronder het overzicht van actuele vacatures en neem contact op met de betreffende leidinggevende.

Florencius Pre-School

Rond juni 2024 hopen we onze tweede vestiging van Florenicus Pre-School te openen, in Amstelveen. De verbouwing en aanvraagprocedures zijn in volle

 gang, maar nu zoeken we natuurlijk nog die enthousiaste nieuwe Pre-School collega die in Amstelveen wil beginnen met onze eerste peutertjes. Ben je gediplomeerd pedagogisch medewerker met ervaring, ben je bovendien gepassioneerd, energiek en flexibel en wil je in aanmerking komen voor een baan op de leukste Pre-School van Nederland? Lees dan de advertentie en stuur een mailt en cv naar Lisa Fafié – van den Hengel: l.vandenhengel@florencius.nl of bel voor meer informatie: 06-146526381.

Florencius Basisschool

Werken op Florencius Basisschool betekent dat je je vak als leerkracht met passie kan uitvoeren. In een ambitieus, gedreven, maar ook humorvol team, werk je er samen aan om het beste uit iedere leerling te halen. Met onze kleine groepen kan dat ook ècht! Kijk hieronder voor de actuele vacatures.

 

  • Open sollicitaties

Indien onze basisschool geen vacatures heeft, kun je natuurlijk wel gewoon je interesse laten blijken. Ook bij ons komen vacatures vrij. Lijkt Florencius Basisschool je een mooie werkplek (als groepsleerkracht, onderwijsassistent of anderszins), stuur dan een mail (liefst meteen met cv) waarin je je interesse kenbaar maakt aan Gerwin Kets (g.kets@florencius.nl). Wie weet spreken we elkaar snel!

  • Invallers

Het ziekteverzuim ligt op Florencius ruim onder het landelijk gemiddelde en toch kunnen we af en toe iemand gebruiken die onze teams in Laren, Amstelveen of Haarlem op oproepbasis komt versterken. Ben je een gemotiveerde, energieke en flexibele leerkracht, die daarvoor in aanmerking wil komen? Stuur dan een mail en cv naar info@florencius.nl.

  • Stage

Florencius Basisschool is altijd op zoek naar nieuw, aanstormend talent en we vinden het daarom belangrijk om pedagogen, leerkrachten, onderwijsassistenten en andere lerenden een plek te bieden om zich te ontwikkelen. Wij zijn dan ook erkend leerbedrijf.

Ben je geïnteresseerd in een goede leerplek en wil je graag deel uitmaken van ons bruisende team, neem dan contact op met onderstaande collega’s:

Florencius Basisschool Amstelveen – Sanne Schuringa: (020) 640 81 18 of s.schuringa@florencius.nl

Florencius Basisschool Haarlem – Linda Lambrechts: (023) 767 60 49 of l.lambrechts@florencius.nl

Florencius Basisschook Laren – Marjolijn van der Burg: (035) 691 25 25 of m.vanderburg@florencius.nl

Florencius Huiswerkbegeleiding

  • Bijlesdocenten

Het gaat goed met Florencius Huiswerkbegeleiding. Zo goed zelfs, dat we een leerlingenstop hebben in Amstelveen. Maar wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die jongeren willen begeleiden bij de vakken van het voortgezet onderwijs.

Ben jij:

– Een student met (bijna) een bachelor op zak?
– Goed in een of meerdere (beta)vakken tot op 6vwo- niveau?
– Geduldig en handig genoeg om zaken op verschillende manieren uit te leggen?
– Op zoek naar baan die het ook goed doet op je cv?

 

Dan zou dit wel eens de ideale bijbaan voor jou kunnen zijn!

De bijbaan is voor minimaal 3 en maximaal 20 uur per week. De uren zijn altijd in overleg en we houden rekening met jouw rooster dat kan veranderen. Ervaring is handig, maar niet vereist., wij leiden je intern op. Bovendien werk je altijd in een team waarin we elkaar helpen. Florencius is een jonge organisatie waar gepassioneerde mensen werken die kijken naar wat een leerlingschap heeft. Als je interesse hebt, neem dan contact op met Jasper Kruijff: j.kruijff@florencius.nl of +31641686594.

Volg ons