Werken bij Florencius


Florencius is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Wij bieden
docenten de kans om deel uit te maken van ons
unieke onderwijsconcept.

Werken op Florencius betekent werken in een ambitieuze, inspirerende omgeving, waarin je samen met een gedreven, maar humorvol team er alles aan doet het beste uit iedere leerling te halen. Leren begint met aandacht en dat geldt voor ieder initiatief van Florencius, of dat nu over de 2 a 3 jarige peuters in de Pre-School gaat, over onze basisschoolleerlingen, of over de studenten in onze huiswerkbegeleiding. Met onze kleine groepen kan dat ook ècht! Daarnaast bieden we je ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en een goed salaris.

Denk jij dat hier voor jou een kans ligt? Bekijk dan hieronder het overzicht van actuele vacatures en neem contact op met de betreffende leidinggevenden.

 

 

Actuele vacatures:

Florencius Basisschool

Werken op Florencius Basisschool betekent dat je je vak als leerkracht weer terug krijgt. In een ambitieus, gedreven, maar ook humorvol team, werk je er samen aan om het beste uit iedere leerling te halen. Met onze kleine groepen kan dat ook ècht! Kijk hieronder naar de actuele vacatures.

  • Open sollicitaties

Momenteel heeft onze basisschool geen andere vacatures. Ben je echter nieuwsgierig en lijkt Florencius Basisschool je een mooie werkplek (als groepsleerkracht, onderwijsassistent of anderszins), stuur dan een mail (liefst meteen met cv) waarin je je interesse kenbaar maakt aan Gerwin Kets (g.kets@florencius.nl). Wie weet spreken we elkaar snel.

  • Invallers

Het ziekteverzuim ligt op Florencius ruim onder het landelijk gemiddelde en toch kunnen we af en toe wel iemand gebruiken die onze teams in Laren, Amstelveen of Haarlem op oproepbasis komt versterken. Ben je een gemotiveerde, energieke en flexibele leerkracht, die daarvoor in aanmerking wil komen? Stuur dan een mail en cv naar info@florencius.nl.Florencius Huiswerkbegeleiding

  • Assistent-Locatieleider gezocht

Voor onze beide vestigingen (in Amstelveen en in Laren) zijn we op zoek naar organisatietalent met feeling voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Wordt jij onze nieuwe assistent-locatieleider (0,6-0,8 wtf)? Vind je het leuk om, naast het begeleiden van leerlingen, mede-verantwoordelijk te zijn voor het reilen en zeilen van onze huiswerkbegeleiding? Kijk dan eens naar onze meest actuele advertentie. Is je interesse na het lezen van de advertentie aangewakkerd, maar wil je meer informatie, die vind je HIER!  Maar je mag natuurlijk ook meteen contact opnemen met Amanda Mulders – 0638669373 (voor onze vestiging in Laren) of Jasper Kruijff – 0641686594 (voor onze vestiging in Amstelveen).

  • Huiswerkbegeleider (b)eco, natuurkunde, scheikunde, bio en talen  

Vacature Huiswerkbegeleider (b)eco, natuurkunde, scheikunde, bio en talen in Laren. Zie ook de uitgebreide advertentie op Meesterbaan.

  • Overige bijlesdocenten

Het gaat goed met Florencius Huiswerkbegeleiding. Zo goed zelfs, dat we een leerlingstop hebben op beide vestigingen. Daarom zoeken we zowel in Laren, als in Amstelveen, naar enthousiaste studenten die jongeren willen begeleiden bij de vakken van het voortgezet onderwijs.

Ben jij:
– Een student met (bijna) een bachelor op zak?
– Goed in een of meerdere (beta)vakken tot op 6vwo- niveau?
– Geduldig en handig genoeg om zaken op verschillende manieren uit te leggen?
– Op zoek naar baan die het ook goed doet op je cv?

Dan zou je wel eens de ideale bijbaan bij ons kunnen krijgen!

Kijk even of onderstaande ook bij je past:
– Minimaal 3, maximaal 20 uur per week. De uren zijn altijd in overleg en we houden rekening met jouw rooster dat kan veranderen.
– Salaris: €12,- tot €19,50- per uur.
– Ervaring is handig, maar niet vereist: Wij leiden je intern op. Bovendien werk je altijd in een team waarin we elkaar helpen.
– Florencius is een jonge organisatie waar gepassioneerde mensen werken die kijken naar wat een leerlingschap heeft. We werken hard en hebben minstens net zoveel plezier met elkaar.

Als je interesse hebt, stuur dan een mailtje of een whatsapp-bericht. Voor onze vestiging in Laren mag dat naar Amanda Mulders: a.mulders@florencius.nl, tel:+31641164541. Voor onze vestiging in Amstelveen naar Jasper Kruijff: j.kruijff@florencius.nl of +31641686594. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

 Florencius Pre-School

  • Pedagogisch medewerker

Florencius Pre-School zit nog maar in haar tweede jaar, maar het gaat zó goed dat we al met een (voorlopige) leerlingstop moeten werken. Daarom zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers. Ben jij gek van jonge kinderen, geloof jij in de kracht van positieve aandacht en ben je opgeleid tot pedagogisch medewerker, neem dan snel contact op met de manager van Florencius Pre-School: Lisa van den Hengel: +31356912525 / +31614652638 of mail naar l.vandenhengel@florencius.nl.

Deze vacature is inmiddels ook weer ingevuld, maar wees gerust: Florencius Pre-School groeit en bovendien starten we zo snel als alle wet- en regelgeving dat toestaat ook in Amstelveen met de Pre-School. Heb je dus belangstelling? Stuur dan gerust een mail met cv naar Gerwin Kets: g.kets@florencius.nl of bel voor meer informatie: 0610433151

Stage

Florencius basisschool is altijd op zoek naar nieuw, aanstormend talent en we vinden het daarom belangrijk om pedagogen, leerkrachten, onderwijsassistenten en andere lerenden een plek te bieden om zich te ontwikkelen. Wij zijn dan ook erkend leerbedrijf.

Ben je geïnteresseerd in een goede leerplek en wil je graag deel uitmaken van ons bruisende team, neem dan contact op met onderstaande collega’s:

Florencius basisschool Amstelveen

Sanne Schuringa, via telefoon (020) 640 81 18
of mail info@florencius.nl.

Florencius basisschool Haarlem

Linda Lambrechts, via telefoon (023) 767 60 49
of mail l.lambrechts@florencius.nl.


Florencius basisschool Laren

Marjolijn van der Burg, via telefoon (035) 691 25 25
of mail m.vanderburg@florencius.nl.

Volg ons