Werken bij Florencius


Florencius is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Wij bieden
docenten de kans om deel uit te maken van ons
unieke onderwijsconcept.

Werken op Florencius betekent dat je gegarandeerd een uitdagende baan hebt met ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien wordt gewerkt in een professioneel en gezellig team en wordt marktconform gewaardeerd.

Denk jij dat hier voor jou een kans ligt? Bekijk dan hieronder het overzicht van actuele vacatures en neem contact op één van de locatieleiders.

 

Invallers gezocht:

Het ziekteverzuim ligt op Florencius ruim onder het landelijk gemiddelde en toch kunnen we af en toe wel iemand gebruiken die onze teams in Laren, Amstelveen of Haarlem op oproepbasis komt versterken. Ben je een gemotiveerde, energieke en flexibele leerkracht, die daarvoor in aanmerking wil komen? Stuur dan een mail en cv naar info@florencius.nl.

 

Actuele vacatures:

  • Wegens groei van de organisatie hebben we momenteel in Amstelveen en Haarlem een vacature. Geïnteresseerd? Bekijk de advertentie en neem snel contact op met Gerwin Kets, g.kets@florencius.nl / 0610433151.
Stage

Florencius basisschool is altijd op zoek naar nieuw, aanstormend talent en we vinden het daarom belangrijk om pedagogen, leerkrachten, onderwijsassistenten en andere lerenden een plek te bieden om zich te ontwikkelen. Wij zijn dan ook erkend leerbedrijf.

Ben je geïnteresseerd in een goede leerplek en wil je graag deel uitmaken van ons bruisende team, neem dan contact op met onderstaande collega’s:

Florencius basisschool Laren

Marjolijn van der Burg, via telefoon (035) 691 25 25
of mail m.vanderburg@florencius.nl.

Florencius basisschool Amstelveen

Femke Streppel, via telefoon (020) 640 81 18
of mail f.streppel@florencius.nl.

Florencius basisschool Haarlem

Linda Lambrechts, via telefoon (023) 767 60 49
of mail l.lambrechts@florencius.nl.

Volg ons