Werken bij Florencius


Florencius is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Wij bieden
docenten de kans om deel uit te maken van ons
unieke onderwijsconcept.

Werken op Florencius betekent dat je je vak als leerkracht weer terug krijgt. In een ambitieus, gedreven, maar ook humorvol team, werk je er samen aan om het beste uit iedere leerling te halen. Met onze kleine groepen kan dat ook ècht! Daarnaast bieden we je ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en een goed salaris.

Denk jij dat hier voor jou een kans ligt? Bekijk dan hieronder het overzicht van actuele vacatures en neem contact op één van de schoolleiders.

 

 

Actuele vacatures:Florencius Basisschool

Momenteel heeft onze basisschool geen vacatures. Ben je echter nieuwsgierig en lijkt Florencius Basisschool je een mooie werkplek om als groepsleerkracht, onderwijsassistent of in een andere onderwijsgerelateerde functie, stuur dan een mail (liefst meteen met cv) waarin je je interesse kenbaar maakt aan Gerwin Kets (g.kets@florencius.nl). Wie weet spreken we elkaar snel.Florencius Huiswerkbegeleiding / bijlesdocent Laren (NH) en Amstelveen:

Florencius Huiswerkbegeleiding zoekt per 1 september voor de vestigingen in Laren en Amstelveen enthousiaste studenten die jongeren willen begeleiden bij de vakken van het voortgezet onderwijs.

 

Ben jij:
– Een student met (bijna) een bachelor op zak?
– Goed in een of meerdere (beta)vakken tot op 6vwo- niveau?
– Geduldig en handig genoeg om zaken op verschillende manieren uit te leggen?
– Op zoek naar baan die het ook goed doet op je cv?

 

Dan zou je wel eens de ideale bijbaan bij ons kunnen krijgen!

 

Kijk even of onderstaande ook bij je past:
– Minimaal 3, maximaal 20 uur per week. De uren zijn altijd in overleg en we houden rekening met jouw rooster dat kan veranderen.
– Salaris: €12,- tot €19,50- per uur.
– Ervaring is handig, maar niet vereist: Wij leiden je intern op. Bovendien werk je altijd in een team waarin we elkaar helpen.
– Florencius is een jonge organisatie waar gepassioneerde mensen werken die kijken naar wat een leerlingschap heeft. We werken hard en hebben minstens net zoveel plezier met elkaar.

Als je interesse hebt, stuur dan een mailtje (h.kranenburg@florencius.nl ) of appje (06 – 48 78 75 35) naar Hugo Kranenburg (directielid Florencius). Bellen kan natuurlijk ook altijd.

 

 

Invallers Florencius Basisschool gezocht:

Het ziekteverzuim ligt op Florencius ruim onder het landelijk gemiddelde en toch kunnen we af en toe wel iemand gebruiken die onze teams in Laren, Amstelveen of Haarlem op oproepbasis komt versterken. Ben je een gemotiveerde, energieke en flexibele leerkracht, die daarvoor in aanmerking wil komen? Stuur dan een mail en cv naar info@florencius.nl.

Stage

Florencius basisschool is altijd op zoek naar nieuw, aanstormend talent en we vinden het daarom belangrijk om pedagogen, leerkrachten, onderwijsassistenten en andere lerenden een plek te bieden om zich te ontwikkelen. Wij zijn dan ook erkend leerbedrijf.

Ben je geïnteresseerd in een goede leerplek en wil je graag deel uitmaken van ons bruisende team, neem dan contact op met onderstaande collega’s:

Florencius basisschool Amstelveen

Sanne Schuringa, via telefoon (020) 640 81 18
of mail info@florencius.nl.

Florencius basisschool Haarlem

Linda Lambrechts, via telefoon (023) 767 60 49
of mail l.lambrechts@florencius.nl.


Florencius basisschool Laren

Marjolijn van der Burg, via telefoon (035) 691 25 25
of mail m.vanderburg@florencius.nl.

Volg ons