Bijles

Florencius HBO / WO begeleiding biedt kwalitatief hoogwaardig onderwijs en creëert de ideale condities waardoor studenten het beste uit zichzelf kunnen halen.

Florencius beschikt over de beste en meest ervaren docenten voor uiteenlopende vakken. Samen met een vakspecialist naar keuze kun je leren voor een tentamen en begrijp je de tentamenstof veel beter. Onze docenten kunnen je tips geven over hoe je op de beste manier leert en hoe je een tentamen maakt. Zij leggen duidelijk uit en verhelderen lastige stof.

Naast ervaring binnen het onderzoek en onderwijs zijn veel van onze docenten afkomstig uit het bedrijfsleven. Door deze unieke combinatie weten zij als geen ander snel tot de kern door te dringen. Op die manier kom je snel tot de hoofdzaak. Een keer bijles is soms het enige wat nodig is om je verder te helpen. Om ervoor te zorgen dat je ook na de bijles nog profijt hebt van de begeleiding, maakt elke docent een e-verslag. Op die manier kun je terugzien wat je hebt geleerd en kun je terugvallen op de stof. Onze docenten blijven vanaf het begin tot einde beschikbaar. Je kunt ze bereiken wanneer je vastloopt of wanneer je met dringende vragen zit.

Benieuwd naar Florencius?
Kom kennismaken.

Volg ons