Florencius International School


Florencius International School opende haar deuren in Amstelveen in september 2017 in hetzelfde gebouw als Florencius Basisschool en werkt volgens dezelfde holistische benadering. Het doel van Florencius International School is om alle kinderen met een internationale achtergrond (expat of repat) een kwalitatief hoogstaand, persoonlijk en gebalanceerd onderwijsprogramma te bieden. ‘Leren begint met aandacht’, dus de school werkt in kleine groepen, waarbij ieder kind een eigen ontwikkelingsprogramma volgt en intensieve individuele begeleiding en ondersteuning krijgt. Door een holistische aanpak te volgen, worden onze leerlingen op sportief, academisch, emotioneel en spiritueel gebied opgeleid.

Florencius International School accepteert leerlingen tussen de 4 en 12 jaar. We volgen de British Standards en het International Primary Curriculum (IPC) en zorgen ervoor dat ze breed en onafhankelijk opgeleid worden.

Engels is de voertaal in Florencius International School, maar de studenten krijgen de gewoonten en gebruiken uit Nederland mee. Nederlands wordt aangeboden als tweede taal, wanneer dat gewenst is.

Klik hier voor meer informatie over Florencius International School.

Sanne Schuringa

Manager Florencius International School

Tel: +31 (0)20 640 81 18

Email: info@florencius.nl

Sanne Schuringa

Manager Florencius International School

Tel: +31 (0)6 18 52 52 77

Email: s.schuringa@florencius.nl

Wil je een kijkje nemen?

Kom langs voor een kennismaking

Of volg ons