Groep 9 bij Florencius basisschool


Voor kinderen die toe zijn aan een nieuwe stap, maar nog niet toe zijn aan een stap naar het Voortgezet Onderwijs (VO), biedt Florencius basisschool groep 9 op onze locaties in Laren, Amstelveen en Haarlem. Deze groep is de schakel tussen het basisonderwijs en het VO. In dit jaar ontwikkelen leerlingen zowel extra cognitieve-vaardigen, als sociaal- emotionele vaardigheden zodat ze beter voorbereid naar het VO doorstromen.

Meer informatie over groep 9 vindt u hier.

 

Op donderdag 17 januari hebben we een informatie-avond over groep 9 op onze locatie in Laren (Leemzeulder 19). De informatie-avond op onze locatie in Haarlem (Florapark 1) vindt plaats op dinsdag 22 januari. Beide avonden starten om 19.30 uur en zijn rond 21.00 uur afgelopen. Aanmelden voor deze avonden kan eenvoudig door het formulier in te vullen. 

Bent u geïnteresseerd in groep 9 van onze locatie in Amstelveen? Neem dan contact op met locatiemanager Femke Streppel via telefoon (020) 640 81 18 of of via mail f.Streppel@florencius.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

    Benieuwd naar Florencius?
    Kom kennismaken.

    Volg ons