Florencius huiswerkbegeleiding


De overgang van basisschool naar het Voortgezet Onderwijs (VO) is voor de meeste kinderen een grote stap. Eenmaal op het VO verandert er veel: nieuwe klasgenoten, meerdere docenten, nieuwe vakken, veel huiswerk. En dat allemaal in een belangrijke ontwikkelingsfase van jongeren, zowel cognitief, fysiek als sociaal-emotioneel. Dit vraagt om adequate, individuele begeleiding op hoog niveau.

Florencius huiswerkbegeleiding (voorheen FlorenciPlus) biedt begeleiding aan kinderen van alle niveaus van het voorgezet onderwijs. Door de kleinschalige aanpak (nooit meer dan 4 leerlingen per docent) scoren de kinderen beter op school, gaan hun resultaten met sprongen vooruit en zitten ze goed in hun vel.

De docenten bij Florencius huiswerkbegeleiding zijn minimaal 4e-jaars in het Wetenschappelijk Onderwijs (WO) en worden getraind op de eigen, interne opleiding. Zij beheersen voor ieder vak meerdere leerstrategieën en zijn in staat om kinderen te begeleiden volgens de methode die het beste bij hem of bij haar past. Iedere toets wordt door hen begeleid en overhoord. Dat we vertrouwen hebben in onze aanpak blijkt ook uit onze overgangsgarantie: wij garanderen dat als leerlingen een heel schooljaar bij ons begeleid worden, ze over gaan naar de volgende klas. Lukt dat niet, dan krijgen ouders hun geld terug.

Locaties: Laren, Amstelveen en Haarlem

Klik hier voor meer informatie over Florencius Huiswerkbegeleiding.

Hugo Kranenburg

Algemeen Manager Florencius huiswerkbegeleiding

Telefoon (06) 48 78 75 35
h.kranenburg@florencius.nl

Hugo Kranenburg

Algemeen Manager Florencius huiswerkbegeleiding

Telefoon (06) 48 78 75 35
h.kranenburg@florencius.nl

Benieuwd naar Florencius?
Kom kennismaken.

Volg ons