Het team


Florencius werkt met de beste en meest ervaren docenten. Alle docenten hebben hun sporen verdiend op de hogeschool, de universiteit of in het bedrijfsleven. Zij staan midden in de praktijk en weten daardoor op een heldere en duidelijke manier tentamenstof uit te leggen en scripties succesvol te begeleiden. Naast vakinhoudelijke kennis weten onze docenten als geen ander hoe je een onderzoek opzet en uitwerkt. Samen bepalen we welke docent het beste bij jou past.

drs. Jasper Kruijff

Jasper studeerde Klinische- en Cognitieve Neuropsychologie en Sociale Psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) en de Universiteit Twente (UT). Hij doceerde aan de UvA en deed aan de VU en Radboud Universiteit (RU) onderzoek. Op het gebied van data-analyse en kwantitatieve onderzoeksmethoden is hij zeer ervaren. Voor Florencius geeft Jasper scriptiebegeleiding en bijles in statistiek, R en SPSS.

drs. Henri Nijenhuis

Henri studeerde Nederlands aan de RU en deed daarna veel ervaring op in het bedrijfsleven. De laatste jaren is Henri actief in het onderwijs en liggen zijn sterke kanten vooral bij het schrijven en redigeren van teksten. Voor Florencius houdt Henri zich bezig met het controleren van scripties en verslagen op grammatica en taal- en spelfouten.

Geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met Hugo Kranenburg via ons contactformulier of via h.kranenburg@florencius.nl