HBO / WO diensten


Florencius HBO / WO begeleiding geeft 1-op-1 studiebegeleiding, scriptiebegeleiding en bijles aan studenten. Iedere student heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten, en wij zorgen ervoor dat de studenten het beste uit zichzelf halen.

Voor ieder wat wils


Wij gaan voor het hoogst mogelijke resultaat voor jou. Individuele aandacht en begrip voor ieders persoonlijke situatie kenmerken onze methode.

Scriptiebegeleiding

Scriptiebegeleiding

Uit de praktijk blijkt dat veel studenten het lastig vinden om een scriptieonderwerp te bepalen of een scriptievraag kort en bondig te formuleren. Door te brainstormen met één van onze docenten komen studenten vaak snel tot een heldere onderzoeksvraag en maken ze een vliegende start met hun scriptie.

Florencius HBO / WO begeleiding kent geen systeem van vaste pakketten of abonnementen om je scriptie af te ronden. Met je scriptiebegeleider stem je zelf af hoeveel tijd je nodig hebt om van jouw scriptie een topscriptie te maken. Je begeleider scherpt samen met jou de onderzoeksvraag en methodologie aan, helpt je weer op weg en blijft je volgen totdat je scriptie succesvol is afgerond.

Scriptiecorrectie

Scriptiecorrectie

Voor studenten die minder begeleiding nodig hebben, maar er graag zeker van zijn dat hun scriptie foutloos is, bieden we de mogelijkheid om de scriptie te laten controleren. Niet alleen bij type- en taalfouten, maar ook bij formuleringen, kan ons team je bij staan.

Studiebegeleiding

Studiebegeleiding

Studenten kunnen bij Florencius terecht voor het voorbereiden op een tentamen en het aanbrengen van meer structuur in het studeren. Wij hebben een veelzijdig team van docenten met veel vakinhoudelijke kennis. Ook voor extra begeleiding voor een struikelvak (denk bijvoorbeeld aan statistiek of SPSS), kun je bij ons terecht.

Bijles

Bijles

Florencius beschikt over de beste en meest ervaren docenten voor uiteenlopende vakken. Samen met een vakspecialist naar keuze kun je leren voor een tentamen en begrijp je de tentamenstof veel beter. Onze docenten kunnen je tips geven over hoe je op de beste manier leert en hoe je een tentamen maakt. Zij leggen duidelijk uit en verhelderen lastige stof.

Naast ervaring binnen het onderzoek en onderwijs zijn veel van onze docenten afkomstig uit het bedrijfsleven. Door deze unieke combinatie weten zij als geen ander snel tot de kern door te dringen. Op die manier kom je snel tot de hoofdzaak. Een keer bijles is soms het enige wat nodig is om je verder te helpen. Om ervoor te zorgen dat je ook na de bijles nog profijt hebt van de begeleiding, maakt elke docent een e-verslag. Op die manier kun je terugzien wat je hebt geleerd en kun je terugvallen op de stof. Onze docenten blijven vanaf het begin tot einde beschikbaar. Je kunt ze bereiken wanneer je vastloopt of wanneer je met dringende vragen zit.

Waarom kies je voor Florencius?

  • Persoonlijke aandacht: onze docenten weten als geen ander dat studeren met ups en downs gaat. Wij kijken naar de persoon en de situatie. Samen kijken we wat er nodig is om een vaak of scriptie succesvol af te ronden. Met elkaar worden doelstellingen geformuleerd en een plan van aanpak gemaakt. Jij krijgt op jouw manier de begeleiding die je nodig hebt.
  • Altijd beschikbaar: leren voor een tentamen en het schrijven van een scriptie zijn geen 9 tot 5 activiteiten. Omdat wij optimale begeleiding aanbieden, staan wij voor jou klaar. Wij reageren snel op jouw hulpvraag en volgen je via onze studiemonitoring. Op die manier loop je geen vertraging op en rond je snel en succesvol af.
  • Topbegeleiders: alle docenten hebben hun sporen verdiend op de hogeschool, universiteit of in het bedrijfsleven. Zij staan midden in de praktijk en publiceren regelmatig in internationale toptijdschriften. Daardoor weten onze docenten hoe ze een scriptie succesvol moeten begeleiden en kunnen ze op een heldere en duidelijke manier tentamenstof uitleggen.

Benieuwd naar Florencius?
Kom kennismaken.

Volg ons