Menu

Werken bij Florencius Laren

Werken bij Florencius

Particuliere basisschool Florencius Laren is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Wij bieden je de kans om deel uit te maken van ons unieke onderwijsconcept. Werken op Florencius betekent dat je gegarandeerd een uitdagende baan hebt met ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien ga je werken in een professioneel en gezellig team en word je marktconform gewaardeerd.

Denk jij dat hier voor jou een kans ligt? Bekijk dan hieronder het overzicht van actuele vacatures en neem contact op met Peter van Kranenburg (info@florencius.nl of 06 53 42 63 19) of Gerwin Kets (06 10 43 31 51) voor meer informatie.

Vacatures

Combinatiefunctie: Onderwijsassistent/’buschauffeur’

Wij zijn met spoed op zoek naar een bevlogen onderwijsassistent die ons team op korte termijn (bij voorkeur vanaf 5 maart 2018 a.s.) kan komen versterken. Behalve een prettige, warme persoonlijkheid en pedagogische kwaliteiten, dien je voor deze functie  te beschikken over rijbewijs B. Een onderdeel van je werkzaamheden zal namelijk bestaan uit het vervoeren van kleine groepjes leerlingen met één van onze busjes tussen onze locaties in Laren en Amstelveen. Engelse taalvaardigheid is een pré! Het betreft een tijdelijke vacature (met uitzicht op vast) van 0,6-1,0 fte. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 februari je cv en begeleidende brief naar g.kets@florencius.nl of bel 0610433151.

Groepsleerkracht midden- en bovenbouw

In verband met de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een bevlogen parttime-leerkracht voor de midden-/bovenbouw (0,4 fte – 2 dagen). Heb jij oog voor kinderen en wil je samen met ons team vòl voor de ontwikkeling van onze leerlingen en onze school gaan, stuur dan een mail met cv naar de locatieleider van Florencius Laren: Marjolijn van der Burg,  m.vanderburg@florencius.nl of 0356912525.

Invallers gezocht

Het ziekteverzuim ligt op Florencius ruim onder het landelijk gemiddelde en toch kunnen we af en toe wel iemand gebruiken die ons team in Laren of Amstelveen op oproepbasis komt versterken. Ben je een gemotiveerde, energieke en flexibele leerkracht, die daarvoor in aanmerking zou willen komen? Stuur dan een mail met brief en cv naar info@florencius.nl.

Stage

Florencius is altijd op zoek naar nieuw, aanstormend talent en we vinden het daarom belangrijk om pedagogen, leerkrachten, onderwijsassistenten en andere lerenden een plek te bieden om zich te ontwikkelen. Wij zijn een erkend leerbedrijf! Ben je geïnteresseerd in een gave leerplek en wil je graag deel uitmaken van ons bruisende team, neem dan contact op met Marjolijn van der Burg, locatieleider Laren (m.vanderburg@florencius.nl of 035-6912525)