Menu

Werken bij Florencius Laren

Werken bij Florencius

g256514 team_010915_115403_9901_MS_LR_Particuliere basisschool Florencius Laren is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Wij bieden je de kans om deel uit te maken van ons unieke onderwijsconcept. Werken op Florencius betekent dat je gegarandeerd een uitdagende baan hebt met ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien ga je werken in een professioneel en gezellig team en word je marktconform gewaardeerd.

 

Denk jij dat hier voor jou een kans ligt? Bekijk dan hieronder het overzicht van actuele vacatures en neem contact op met Peter van Kranenburg (info@florencius.nl of 06 53 42 63 19) of Gerwin Kets (06 10 43 31 51) voor meer informatie.

Vacatures

Leerkracht groep 7 i.v.m. zwangerschapsverlof – mei 2017

In verband met de zwangerschap van één van de leerkrachten van groep 7, zoeken we met ingang van 8 mei 2017 een gemotiveerde collega, die tot de zomervakantie gedurende 2 dagen in de week (bij voorkeur dinsdag en woensdag) de betreffende collega kan vervangen. Ben je een gepassioneerde leerkracht, die goed in teamverband kan werken en vooral oog heeft voor wat kinderen al wèl kunnen, reageer dan snel en stuur je cv en begeleidende mail bij voorkeur voor 17 februari (maar uiterlijk voor 3 maart) naar info@florencius.nl, onder vermelding van de vacature waar het om gaat.

Onderwijsassistent (16-24 uur) – zo spoedig mogelijk

Florencius groeit, vandaar dat we per ommegaande op zoek zijn naar een onderwijsassistent die deel van ons team wil uit maken en samen met ons het beste uit ieder kind op Florencius wil halen. Als onderwijsassistent op Florencius heb je uitleenlopende taken, variërend van lesgevende en -ondersteunende activiteiten tot allerlei organisatorische taken. Je bent een belangrijke schakel in ons uitdagende programma. Hou je van een uitdaging en vind je het leuk om ons team te komen versterken, reageer dan snel en stuur je cv en een begeleidende mail voor 3 maart naar m.vanderburg@florencius.nl of bel voor informatie: 0610442098

Invallers gezocht

Het ziekteverzuim ligt op Florencius ruim onder het landelijk gemiddelde en toch kunnen we af en toe wel iemand gebruiken die ons team in Laren of Amstelveen op oproepbasis komt versterken. Ben je een gemotiveerde, energieke en flexibele leerkracht, die daarvoor in aanmerking zou willen komen? Stuur dan een mail met brief en cv naar info@florencius.nl.

Toekomstige vacatures:

Locatieleider/groepsleerkracht voor nieuw te starten vestiging Haarlem e.o. 

Voor onze nieuw te starten vestiging  in de omgeving van Haarlem zijn we op zoek naar een bevlogen locatieleider/groepsleerkracht. Ben je een onderwijsdier, bevlogen, in voor een uitdaging, vind je het leuk om met kinderen aan de slag te zijn, maar heb je ook de ambitie om leiding te (gaan) geven aan een groeiende organisatie? Stuur dan een mail met brief en cv naar info@florencius.nl!

Stage

Florencius is altijd op zoek naar nieuw, aanstormend talent en we vinden het daarom belangrijk om pedagogen, leerkrachten, onderwijsassistenten en andere lerenden een plek te bieden om zich te ontwikkelen. Wij zijn een erkend leerbedrijf! Ben je geïnteresseerd in een gave leerplek en wil je graag deel uitmaken van ons bruisende team, neem dan contact op met Marjolijn van der Burg, locatieleider Laren (m.vanderburg@florencius.nl of 035-6912525)