Menu

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

 

De overgang van basisschool naar het voortgezet onderwijs is voor de meeste kinderen een grote stap. Eenmaal op het voorgezet onderwijs verandert er veel: nieuwe klasgenoten, meerdere docenten, nieuwe vakken, veel huiswerk. En dat allemaal in een belangrijke ontwikkelingsfase van jongeren, zowel cognitief, fysiek als sociaal-emotioneel. Dit vraagt om adequate, individuele begeleiding op een excellent kwaliteitsniveau.

FlorenciPlus huiswerkbegeleiding – onderdeel van Florencius – is een excellent huiswerkinstituut voor kinderen op alle niveaus van het voorgezet onderwijs. Door de kleinschalige aanpak (nooit meer dan 4 leerlingen per docent) scoren de kinderen beter op school, gaan hun resultaten met sprongen vooruit en zitten ze goed in hun vel.

De docenten bij FlorenciPlus zijn minimaal 4e-jaars WO en worden getraind op onze unieke, interne opleiding. Zij beheersen voor ieder vak meerdere leerstrategieën en zijn in staat om kinderen te begeleiden volgens de methode die het beste bij hem of bij haar past. Iedere toets wordt door hen begeleid en overhoord.

Iedere leerling heeft bij FlorenciPlus een eigen coach die weet wat er speelt. Niet alleen of een leerling goed is in talen of juist een voorkeur heeft voor exacte vakken, maar ook of hij of zij moeite heeft met het maken van planningen of snel is afgeleid. Door kinderen veel aandacht te geven, te zoeken naar aansprekende voorbeelden en ze te enthousiasmeren voor een vak wordt een positieve sfeer gecreëerd. Want uit onderzoek blijkt dat een goede sfeer essentieel is voor leerprestaties.

Dat we vertrouwen hebben in onze aanpak blijkt ook uit onze overgangsgarantie: wij garanderen dat leerlingen gegarandeerd over gaan naar de volgende klas. Lukt dat niet, dan krijgen ouders hun geld terug.

Graag nodigen wij u uit om eens te komen kijken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of kijk op www.florenciplus.nl

FlorenciPlus
Het A-merk in huiswerk

Florenciplus