Menu

Werken bij Florencius Amstelveen

Werken bij Florencius

1865_1609131257212881_llParticuliere basisschool Florencius is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Wij bieden je de kans om deel uit te maken van ons unieke onderwijsconcept. Je krijgt gegarandeerd een uitdagende baan met ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien ga je werken in een professioneel en gezellig team en word je marktconform gewaardeerd.

Denk jij dat hier voor jou een kans ligt? Bekijk dan hieronder het overzicht van actuele vacatures en neem contact op met Gerwin Kets (info@florencius.nl of 06 10433151) voor meer informatie.

Vacatures

Invalleerkrachten gezocht!

Het ziekteverzuim ligt op Florencius ruim onder het landelijk gemiddelde en toch kunnen we af en toe wel iemand gebruiken die ons team in Laren of Amstelveen op oproepbasis komt versterken. Ben je een gemotiveerde, energieke en flexibele leerkracht, die daarvoor in aanmerking zou willen komen? Stuur dan een mail met brief en cv naar info@florencius.nl.

Groepsleerkracht voor groep 6 of groep 7

We willen onze huidige groep 6/7 graag splitsen, vandaar dat we op zoek zijn naar een groepsleerkracht voor deze ‘nieuwe’ groep. Wij zoeken een gedreven vakidioot die er niet tegen op ziet om nieuwe dingen te ontwikkelen, een uitdaging niet uit de weg gaat en samen met ons het beste uit iedere Florencius-leerling wil halen. Pabo-diploma is een ‘must’, ervaring is wenselijk.

Zelfvertrouwen, ambitie, passie en energie zijn de kernbegrippen die ons helpen om onze doelen te behalen. Daarnaast is het fijn als je over goede coachende kwaliteiten beschikt en pro-actief bent. ICT-vaardigheid is een pré.

Ben je geinteresseerd? Stuur dan je cv en begeleidende mail/brief naar Gerwin Kets, kets@florencius.nl of bel voor informatie +31610433151

Toekomstige vacatures:

Locatieleider/groepsleerkracht voor nieuw te starten vestiging Haarlem e.o. (augustus 2016)

Voor onze nieuw te starten vestiging (schooljaar 2016-2017) in de omgeving van Haarlem zijn we op zoek naar een bevlogen locatieleider/groepsleerkracht. Ben je een onderwijsdier, bevlogen, in voor een uitdaging, vind je het leuk om met kinderen aan de slag te zijn, maar heb je ook de ambitie om leiding te (gaan) geven aan een groeiende organisatie? Stuur dan een mail met brief en cv naar info@florencius.nl!

Stage

Florencius is altijd op zoek naar nieuw, aanstormend talent en we vinden het daarom belangrijk om pedagogen, leerkrachten, onderwijsassistenten en andere lerenden een plek te bieden om zich te ontwikkelen. Wij zijn een erkend leerbedrijf! Ben je geïnteresseerd in een gave leerplek en wil je graag deel uitmaken van ons bruisende team, neem dan contact op met Femke Streppel, locatieleider Amstelveen (f.streppel@florencius.nl)  of +3120-6408118)