Menu

Werken bij Florencius Amstelveen

Werken bij Florencius

1865_1609131257212881_llParticuliere basisschool Florencius is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Wij bieden je de kans om deel uit te maken van ons unieke onderwijsconcept. Je krijgt gegarandeerd een uitdagende baan met ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien ga je werken in een professioneel en gezellig team en word je marktconform gewaardeerd.

Denk jij dat hier voor jou een kans ligt? Bekijk dan hieronder het overzicht van actuele vacatures en neem contact op met Gerwin Kets (info@florencius.nl of 06 10433151) voor meer informatie.

Vacatures

Allround Financieel Administratief Medewerker gezocht

Florencius is op korte termijn op zoek naar een Allround Financieel/Administratief Medewerker voor 32 uur per week (tijdelijk, met uitzicht op vast) in Laren. Vanuit ons hoofdadres in Laren, zal je baan (onder andere) bestaan uit het zelfstandig voeren van de financiële administratie (leerlingen, debiteuren en crediteuren), het bewaken van financiële processen en communicatie met ouders/klanten/leveranciers voor de hele organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders van de school, dus je dient over uitstekende communicatieve vaardigheden te beschikken. Denk jij dat dit iets voor jou kan zijn? Kijk dan snel naar de uitgebreide functieomschrijving en -eisen op de Nationale Vacaturebank en reageer op tijd door een mail te sturen naar info@florencius.nl t.a.v. Carlot Wulfse of bel 035-6912525

Invalleerkrachten gezocht!

Het ziekteverzuim ligt op Florencius ruim onder het landelijk gemiddelde en toch kunnen we af en toe wel iemand gebruiken die ons team in Laren of Amstelveen op oproepbasis komt versterken. Ben je een gemotiveerde, energieke en flexibele leerkracht, die daarvoor in aanmerking zou willen komen? Stuur dan een mail met brief en cv naar info@florencius.nl.

Stage

Florencius is altijd op zoek naar nieuw, aanstormend talent en we vinden het daarom belangrijk om pedagogen, leerkrachten, onderwijsassistenten en andere lerenden een plek te bieden om zich te ontwikkelen. Wij zijn een erkend leerbedrijf! Ben je geïnteresseerd in een gave leerplek en wil je graag deel uitmaken van ons bruisende team, neem dan contact op met Femke Streppel, locatieleider Amstelveen (f.streppel@florencius.nl)  of +3120-6408118)